Artık Amerika’nın Meşhur Sınavı GRE İçin İstanbul’a Ya da Yurtdışına Gitmeye Gerek Yok! | Önder Dil

Artık Amerika’nın Meşhur Sınavı GRE İçin İstanbul’a Ya da Yurtdışına Gitmeye Gerek Yok! | Önder Dil

Artık Amerika’nın Meşhur Sınavı GRE İçin İstanbul’a Ya da Yurtdışına Gitmeye Gerek Yok! | Önder Dil
Önder Dil | Blog Detay | Artık Amerika’nın Meşhur Sınavı GRE İçin İstanbul’a Ya da Yurtdışına Gitmeye Gerek Yok!

Artık Amerika’nın Meşhur Sınavı GRE İçin İstanbul’a Ya da Yurtdışına Gitmeye Gerek Yok!

KURUM HAKKINDA ÖZ BİLGİ VEREBİLİR MİSİNİZ?

ÖNDER-DİL, 1987’de kurulan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı özel bir öğretim kurumudur.
ÖZKUR-DER (Ankara) üyesidir. Kurucusu İngilizce öğretmeni olup, Müdürü ise İngiltere’den İşletme Yüksek Lisansına sahiptir. İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Arapça, Rusça, Japonca, Çince ve yabancılar için Türkçe öğretimi yapmaktadır. 8 yabancı ve 25 Türk öğretmen kadrolu olarak çalışmaktadır. Türk öğretmenler Üniversitelerin İlgili dalda Öğretmenlik, Dil Bilimi veya Mütercim Tercümanlık bölümü mezunu olup Yabancı Öğretmenler Üniversite eğitiminin dışında CELTA, TESOL & TEFLA (Yabancılara İngilizce Öğretilmesi Özel Eğitimi) sertifikası sahibidirler. Öğrenci profilini Üniversite öğrencileri (Lisans & Lisansüstü); Mühendis, Doktor, Subay, Astsubay, Bankacı, Yönetici, Akademisyen gibi profesyonel kesim ve çocuklar (okul öncesinden itibaren) oluşturmaktadır.

Ayrıca Üniversitelerin Öğretim üyelerini TOEFL, IELTS ve özellikle eski adı KPDS, şimdiki adı YDS olan sınavlara başarılı bir şekilde hazırlamakta haklı bir üne sahiptir.

Önder Dil, Eskişehir’in İlk ve tek TOEFL IBT Test Merkezi olup tüm Dünyada geçerli olan TOEFL sınavını 2006 yılından bu yana başarı ile Kurum Merkezinde yapmaktadır. Yine aynı sınav merkezinde TOEIC (Speaking & Writing ) sınavları da 2011 Ocak ayından itibaren yapılmaktadır. Son olarak 30 Eylül 2021 itibariyle GRE sınavlarını yapma yetkisi almıştır.

Bunun dışında Kurumsal Hizmet olarak birçok sanayi, ticaret ve eğitim kurumlarına karşılıklı yapılan anlaşma ile işyerlerinde ya da ÖNDER DİL’ de yabancı diller öğretimi gerçekleştirmektedir.

Önder Dil, halen Eskişehir’de yüz yüze hizmet vermeye devam etmekte olup ONLINE eğitimle tüm Türkiye ve birçok ülkeye de hitap etmektedir.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERİNİZİ İNGİLTERE’YE GÖTÜRÜYOR MUŞSUNUZ?!

Evet, tam 15 senedir Üniversite Giriş Sınavında Yabancı Dil’den hazırladığımız öğrencilerimizden Türkiye çapında ilk 1.000’e giren ilk 10 öğrencimizi tüm masraflarını karşılayarak 2 haftalığına başlarında bir Öğretmenimiz İle birlikte İngiltere’ye götürüyoruz! Eskişehir-İstanbul-Eskisehir ulaşım, İstanbul-Londra-İstanbul uçak bileti, Londra’dan transferler, İngiliz aile yanında konaklama, üç öğün yemek, iki hafta İngilizce Kursu, kullanılan kitap ve sonunda sertifika, Londra gezisi ve diğer sightseeing turlar tamamen ÖNDERDİL tarafından karşılanmaktadır.

İŞADAMLARI İÇİN BİR HİZMETİNİZ VAR MI?

Evet, İş İngilizcesi adı altında çeviri temelli bir çalışmamız çok başarılı bir şekilde devam etmektedir. Ders içeriği: Production and Operations Management, Marketing, Financial Accounting, Organizational Behavior, Multinational Enterprises.

İŞ İNGİLİZCESİ KURSUNA KATILANLAR NE GİBİ BECERİLER KAZANIYOR?

Öncelikle İngilizceden Türkçe’ye çeviri yeteneği %100 gelişir. Reading Comprehension yani okuduğunu anlama becerisi mutlak bir şekilde artar. İşletme literatürünün ve terminolojisinin hem İngilizce hem Türkçesine sahip olur. Sadece işinsanları değil üniversite öğrencileri, bankacılar, akademisyenler, mühendisler ve doktorlar katılmaktadır bu kursumuza.

ÇOCUK GRUPLARINIZ?!

Evet, çocuk gruplarımıza çok özel bir yaklaşım içindeyiz. Çocuk pedagojisine hakim, bu alanda kendilerini yetiştirdiğimiz uzman öğretmenlerimiz ile yapıyoruz bu çalışmayı! Yetişkinlere ders veren her öğretmen çocuk gruplarında başarılı olamayabilir; bu bir ihtisas alanımız.

YABANCI DİL ÖĞRENMENİN PÜF NOKTALARI NELERDİR?

Öncelikle kişinin öğrenme motivasyonu yüksek olmalıdır. Dil öğrenmek için haklı bir gerekçe lazımdır. Anne baba zoruyla yada ‘ileride faydalı olur!’ düşüncesiyle yabancı dil öğrenilmez! Ayrıca başarı, kursa mutlak devam ile elde edilir. Derste iyi bir dinleyici, gözlemci ve KATILIMCI olmak gerekir. Konuşma becerisini geliştirmek için HATA YAPMAKTAN çekinmemek şarttır. Şu unutulmamalıdır: Hiç konuşmayan insan, hiç hata yapmaz! Konuşabilen insan hata yapar! Bu nedenle yanlış da olsa konuşmaya çalışmak esastır. Bunun dışında öğrenmeyi Kurum’un dört duvarı dışına çıkarmak lazım yani ev yada işyerinde işlenen dersleri tekrar etmek ve verilen ödevleri yapmak çok önemlidir. ÖNDERDİL’in öğrencilerine esnek gün ve esnek saatlerde sunduğu yabancı öğretmenler tarafından gerçekleştirilen Konuşma Kulüplerine ÜCRETSİZ olarak katılmak ‘gökte ararken yerde buldum!’ denilebilecek bir aktivitemizdir. Aslında bu hizmetimizle İngiltere ve Amerika’yı öğrencilerimizin ayağına getirmiş oluyoruz!

35 YILLIK GEÇMİŞİNİZE BAKTIĞINIZDA EN ÇOK GURUR DUYDUĞUNUZ ŞEY NEDİR?

ÖNDERDİL, sadece bir Yabancı Dil Kursu değil aynı zamanda bir Kültür Yuvasıdır ve yetiştirdiği binlerce Öğrencisi İle öğretmen yetiştiren bir Akademidir! Başta Anadolu ve ESOGÜ üniversiteleri olmak üzere Boğaziçi ve ODTÜ’ye ve diğer üniversite ve kolejlere şu anda okutman, Öğretim Görevlisi ve Üyesi olan birçok eğitimci kazandırmıştır.

SON SORUMUZ: ONLINE ÖĞRENME Mİ YOKSA YÜZ YÜZE ÖĞRENME Mİ?!

Pandemi, çalışma koşulları ve uzak mesafeler nedeniyle Uzaktan Öğretim İle elbette bir boşluğu doldurduk ancak YÜZ YÜZE Öğrenmek çok farklı bir şey! Öğrenciye dokunmak, göz teması, anında-kesintisiz-interaktif etkileşimin yeri şüphesiz doldurulamaz. En önemlisi de öğrenci Yüz Yüze eğitimde mutlak ve doğal bir SOSYALLEŞME yaşamaktadır!

İletişim
Adres

İstiklal Mahallesi
Çınar Sokak No:6
Eskişehir

Haritada Göster
Bize Ulaşın

Sosyal medya kanallarımızdan bize ulaşabilir, yeniliklerden haberdar olabilirsiniz.

İletişim Formu

Tüm soru, görüş ve önerileriniz için aşağıdaki form aracılığı ile bize ulaşabilirsiniz.

Artık Amerika’nın Meşhur Sınavı GRE İçin İstanbul’a Ya da Yurtdışına Gitmeye Gerek Yok! | Önder Dil

Önder Dil Whatsapp