Cepten Yabancı Dil Öğren | Önder Dil

Cepten Yabancı Dil Öğren | Önder Dil

Cepten Yabancı Dil Öğren | Önder Dil
Önder Dil | Blog Detay | Cepten Yabancı Dil Öğren

Cepten Yabancı Dil Öğren

Hayatımıza büyük bir hızla giren mobil uygulamalar, bir çok işimizi kolaylaştırıyor. Hepimizin dert yandığı ve bir türlü üstesinden gelmediği dil öğrenmek de bunlardan biri. Yabancı dil öğrenmek için kullanılan mobil uygulamalar gün geçtikçe daha da popülerleşiyor. Biz bunlardan 7 tanesini sizin için seçtik. Hadi bir göz atalım.

Duolingo

Yabancı dil öğreten mobil uygulamalar arasında en popüler olanı Duolingo. Yayınlandığı günden bu yana iOS ve Android platformlarından ücretsiz olarak indirilebiliyor. Şu an itibariyle 25 milyon aktif kullanıcısı bulunan Dualingo'yu indirmek isterseniz Android için buraya, iOS için buraya bakmanız yeterli.

Memrise

Yine çok kullanılan yabancı dil aplikasyonlarından biri olan Memrise, çok başarılı bir mobil uygulama. Sıkıcı yabancı dil derslerini oyunlaştırma tekniği ile eğlenceli hale getiren uygulama, kullanıcılar tarafından olumlu görüşler alıyor. Ücretsiz olarak indirmek için Android kullanıyorsanız buraya, iOS kullanıyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Mondly

Yaklaşık 20 milyon kullanıcısı bulunan ve 33 farklı dili öğrenmeye imkan sunan Mondly, ATi Studios tarafından geliştirilen bir yabancı dil öğrenme uygulaması. Android için buradan, iOS için buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

busuu

Yabancı dil öğrenme aplikasyonları arasında oldukça bilinen bir mobil uygulama olan busuu, hem dil öğrenmek isteyenler, hem de pratik yapmak isteyenler için doğru bir seçim. Konuşma ve yazma, telaffuz örnekleri, hafıza alıştırmaları gibi farklı metodlar ile dil öğrenmeye olanak sağlayan uygulama Android ve iOS platformlarından ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Babbel

Diğer mobil uygulamalardan farklı olarak ilgi duyduğunuz alana odaklanan Babbel, Türkçe dahil 14 dili öğrenmeye olanak sağlıyor. Ders süreleri 15 dakika olduğu için çok fazla zaman harcamanıza da gerek kalmıyor. Uygulamayı ücretsiz indirmek için Android kullanıyorsanız buraya, iOS kullanıyorsanız buraya bakabilirsiniz.

Quizlet

Görsel ve işitsel materyallerle yabancı dil öğretmeyi amaçlayan Quizlet, arkadaşlarınız ya da öğretmeniniz ile birlikte çalışma olanağı da sunuyor. Kullanışlı bir yabancı dil öğrenme mobil uygulaması olan Quizlet'i, Android ve iOS üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Lingualeo

İçinde 100'den fazla resimli ve açıklamalı kelime seti bulunduran Lingualeo, İngilizce öğrenmek için başarılı bir mobil uygulama. Ayrıca internet erişiminiz olmadığı zamanlarda çevrimdışı çalışma moduyla uygulamayı kullanabiliyorsunuz. Hem dil öğrenmek, hem kelime dağarcığını geliştirmek isteyenler için Lingualeo, Android ve iOS platformlarından ücretsiz olarak indirilebiliyor.

İletişim
Adres

İstiklal Mahallesi
Çınar Sokak No:6
Eskişehir

Haritada Göster
Bize Ulaşın

Sosyal medya kanallarımızdan bize ulaşabilir, yeniliklerden haberdar olabilirsiniz.

İletişim Formu

Tüm soru, görüş ve önerileriniz için aşağıdaki form aracılığı ile bize ulaşabilirsiniz.

Cepten Yabancı Dil Öğren | Önder Dil

Önder Dil Whatsapp